Roxana Anghel: „Sunt leoaică la muncă“

Cum ai primit prima dată invitația de a participa la această ședință foto?

Cum ai primit prima dată invitația de a participa la această ședință foto?

Sincer, cu mult entuziasm, fiind plăcut surprinsă de acest proiect.

Ce așteptări aveai? Ce părere ai despre rezultatul final? Ce au spus prietenii / familia când te-au văzut în această ipostază?

Aveam niște așteptări, ce-i drept, dar care au fost depășite cu mult, ținând cont că am fost prilej de amuzament pentru prieteni, colegi și famile. Lucru care mi-a plăcut, trebuie să recunosc. Am ajuns să fiu numită chiar și „consultant în proiectul Prima Casă“.

Ce înseamnă pentru tine meseria pe care o ai? Consideri că pasiunea are sens într-o carieră profesională?

O permanentă provocare și adaptare la noile tendințele culinare, care se realizează doar prin pasiune și devotament.

Care sunt ingredientele necesare pentru o zi de muncă reușită?

Un șef inspirat, o echipă învățată și motivată în a executa plating-uri corecte, respect și armonie. Iar la final un feedback excelent obținut de la oaspeți. Cred că acestea ar fi ingredientele ideale.

Poți să ne dai un moment în care pasiunea pentru ceea ce faci a învins oboseala și epuizarea de la locul de muncă?

Da! Acele momente când, la finalul unui eveniment, bucătarii sunt invitați la scenă deschisă, felicitați și aplaudați. Acelea sunt momente care, de multe ori, înving tot.

Ne poți spune un moment în care ai fost mândră că faci parte din echipa Continental Hotels?

Da, cred că cel mai recent moment a fost cel când pe burtieră emisiunii „Chefi la cutite“ a apărut numele meu și al hotelului. A fost frumos.

Îți place ceea ce faci (profesional)?

Da, mai presus de toate.

Ne poți spune câteva cuvinte despre tine?

Anghel Roxana, peste  25 de ani experiență profesională. Maestru în arta culinară, executive chef cu multă dăruire, implicare și devotament în tot ceea ce ce fac. Am o familie minunată și înțelegătoare care m-a susținut și mi-a înțeles pasiunea și dragostea pentru această meserie. Hobby-ul meu este mișcarea în aer liber, exercițiile aerobice la sala de sport, grădinăritul și, mai nou, petrecerea timpului scurt pe care-l am cu nepoțica mea, Antonia.

Dacă ai fi un animal, ce ai fi? Dar o pasăre?

Leoaică la lucru și lebădă acasă.

Dacă ai fi o legumă sau un fruct, ce ai fi? De ce?

Rodie, deoarece aș fi eu și echipa mea numeroasă într-un întreg plin de culoare, gusturi și arome exotice.Roxana Anghel, executive chef la restaurantul Concerto (Grand Hotel Continental București), a jucat rolul unuia dintre arhitecți în poza lunii ianuarie a campaniei „Mai mult decât profesie. Pasiune!”.

Prin această campanie ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.

Într-un domeniu în care lucrăm cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce faci este pe primul loc!