Echipa de agente secrete din Continental Hotels

Teodora Tudosie
– Reservations & Revenue Manager la Continental Hotels –

Cum ai primit prima dată invitația de a participa la această ședință foto? Ce părere ai despre rezultatul final?

Trebuie să recunosc că am avut bilete în primul rând la toate discuțiile ce pregăteau acest proiect. Pot spune că nu le-am dat de ales dacă să particip sau nu la ședința foto și mă bucur că am facut-o. Rezultatul este unul spectaculos, o schimbare de strategie în ceea ce privește prezența Continental Hotels în mediul online dar și un aer proaspăt adus imaginii lanțului.  Ideea de a folosi angajații pentru a reda ideea pasiunii din compania pentru care lucrează a fost apreciată atât de către ei cât și de oaspeți, dar și de oamenii din industrie: cu această campanie am câștigat premiul III la E-travel2017 secțiunea Best Marketing Travel Campaign.

Ce înseamnă pentru tine meseria pe care o ai? Consideri că pasiunea are sens într-o carieră profesională? 

Este un job „provocator” care implică o multitudine de elemente diferite ce trebuie coordonate într-un singur sens: piețe diferite, mai multe platforme, sisteme și tool-uri dedicate revenue managementului.  Înseamnă conectare, dinamică, mișcare continuă, o activitate în care nu prea ai timp să te plictisești.

Dacă are sens Pasiunea în tot acest proces?! …Fară ea nu am putea realiza nimic. Dacă nu există o doză de implicare emoțională în orice job, dacă nu-ți place ceea ce faci sunt de părere că nu ești unde trebuie.

Poți să ne vorbești despre persoanele care au avut un rol important în cariera ta? Care ți-au transmis pasiunea pentru meseria ta? 

Sunt mai multe persoane care mi-au influențat drumul în Continental Hotels. De la fiecare persoană cu care am avut contact am încercat să iau părțile bune și să învăț ce am nevoie pentru a mă dezvolta. Au fost persoane de la care am învățat ce înseamnă imaginea pe care ți-o creezi în fața colegilor sau a clienților,  persoane de la care am învățat ce înseamnă să ai o atitudine pozitivă indiferent de situație și cum te poate salva aceasta de la multe neplăceri dar și persoane de la care am învățat că domeniul în care activez este unul în continuă dezvoltare și că trebuie să țin pasul, să mă autodepășesc.

Care sunt ingredientele necesare pentru o zi de muncă reușită? 

O zi de muncă reușită începe cu acele 10 minute înainte de începerea programului, cu o cafea bună băută împreună cu colegii. Este momentul de liniște dinaintea furtunii. De altfel este momentul în care multe idei au luat naștere.

Ce întâmplare neobișnuită / haioasă, de la locul de muncă, o poți împărtași cu cititorii noștri?

Una din întâmplările hazlii a avut loc în primul an de Conti. Mergeam în primul team building cu echipa. La una din opririle de pe drum am reușit să pierdem o colegă. După 100 de metri ne-am dat seama ce am făcut. Putea fi si mai rău!

 Ne poți spune câteva cuvinte despre tine? Cine ești tu? Ce pasiuni ai?

10 ani de experiență în industria hotelieră din care 7 în Continental, mămică mândră a unui pisic năzdrăvan – Bestia. Guilty pleasure: Playstation!


Adela Sas (AS) – Front Office Manager la Continental Forum Arad
Diana Mihalca (DM) – Sales Account Manager la Continental Hotels
Lucia Bobuleț (LB)- Manager Comunicare Internă & Training la Continental Hotels

Cum ai primit invitația de a participa la această ședință foto? Ce părere ai despre rezultatul final?

AS – Cu mult entuziasm. Cei care mă cunosc știu că îmi plac foarte mult fotografiile! M-am distrat și m-am simțit foarte bine la ședința foto, astfel rezultatul final a fost unul foarte reușit iar întreaga campanie a fost foarte mult apreciată.

DM – Cu multă curiozitate și entuziasm. Auzisem deja „câteva zvonuri” legate de campanie, așa că imediat mi-a stârnit interesul și cred că în sinea mea chiar îmi doream să mi se propună „să joc acest rol”. După ședința foto, am așteptat cu sufletul la gură să văd rezultatul care oricum mi-a depășit așteptările și m-a lăsat cu gura căscată.

LB – Cu entuziasm, emoție și mândrie. Am mai realizat o ședință foto pentru Hello Hotels și sunt încântată de fiecare dată când îmi văd poza pe TV în recepție. Ideea calendarului m-a atras de la început, în primul rând pentru că era cu oameni despre oameni, oamenii din familia Continental, iar când am devenit un personaj al acestei campanii m-am identificat și mai mult cu proiectul.  Rezultatul final… excepțional, desigur. Motiv de mândrie pentru noi toți!

Ce înseamnă pentru tine meseria pe care o ai? Consideri că pasiunea are sens într-o carieră profesională?

AS – Aș putea spune că înseamnă TOTUL! Pun pasiune și mă dedic în fiecare zi de la locul de muncă, dar cel mai mult îmi plac oamenii cu care lucrez, oameni minunați, ambițioși și uniți!

Prefer să răspund la a 2-a întrebare cu un citat: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci” Steve Jobs.

DM – Nu cred ca este deloc ușor să găsești un loc de muncă pe care să îl faci cu plăcere zi de zi. Știu o mulțime de persoane, trecute de vârsta tinereții care încă nu și-au găsit pasiunea în cariera profesională, deși au schimbat mai multe locuri de muncă. Din fericire, eu am fost norocoasă și am știut de la început unde vreau să duca drumul meu. Sunt fascinată de industria hotelieră și de schimbările ei, așa că m-aș vedea cu greu făcând altceva cu la fel de multă pasiune.

LB –  Ooo, despre asta pot să vorbesc la nesfârșit. Iubesc ceea ce fac, am cea mai frumoasă meserie din lume, clar! Sunt plătită să aduc bucurie, motivare și frumos în firma în care lucrez. Deci ce poate fi mai provocator și mai fantastic decât asta? La noi, comunicarea internă înseamnă mai mult decât conceptul strict de „comunicare”. Noi, eu și echipa de Resurse Umane implementăm sisteme de motivare, organizăm cele mai frumoase evenimente și concursuri interne.

Cu mândrie am acceptat și cooptarea, deși amuzantă la început, pentru că nu am profil de IT, a colegilor din acest departament. De ceva timp mă ocup integral de platforma noastră de Intranet care mă ajută mult în comunicarea internă. Sunt 200 de colegi care ne urmăresc în fiecare zi. O altă strategie de comunicare și motivare este grupul intern #CHTEAM  pe care îl avem pe facebook și care mă uimește în fiecare zi, colegii fiind foarte activi pe grup; 355 membri, numai angajați, care se cunosc și se împrietenesc. Este minunat să vezi cum se întâmplă asta!

Anul acesta, în paralel cu campania de marketing “Mai mult decat profesie. Pasiune”- din care face parte  și acest interviu, am realizat o campanie de internal marketing în care am pus accent pe pasiunea pentru meserie, tinere speranțe, competiție și provocări în fiecare lună.

Pasiunea în carieră…. aici am o teorie pe care aș vrea să o îmbrățișeze și alții: ținând cont de faptul că ne petrecem mai mult timp fizic la job decât acasă și viața este scurtă, trebuie să facem ceea ce ne place, indiferent despre ce e vorba, sau să facem cu plăcere ceea ce facem și să fim cei mai buni. Doar așa nu-ți irosești timpul atât de prețios! Pasiunea este obligatorie în a fi fericit zi de zi!

Ne poți spune câteva cuvinte despre tine? Cine ești tu? Ce pasiuni ai?

AS – Aveam 20 de ani când mama îmi tot spunea să îmi găsesc și eu un loc de muncă. Așa am ajuns la Continental, primul meu loc de muncă ca agent de rezervări. Fiind o persoană sociabilă, ambițioasă, conștiincioasă și dedicată am rămas pe acest post timp de 4 ani, până când am primit cea mai mare șansă și totuși o provocare, promovarea în postul de Șef Recepție și pot să spun că în tot acest timp am învățat foarte multe lucruri de la oameni profesioniști, ambițioși și eficienți.  Pentru mine Continental e a doua casă, a doua familie!!

Personal vorbind, sunt necăsătorită, dar la anu’ mă mărit!

DM – Îmi place să cred despre mine că sunt o persoană loială, care nu face promisiuni pe care să nu le poată respecta și se poate adapta foarte ușor unor situații atipice. Și cred cu tarie că nu există om fără pasiuni. Pasiunile sunt de fapt ce alegi să faci în timpul liber. Iar eu aleg sa călătoresc, să fac prăjituri și să joc Fifa :).

LB – Eu, din punct de vedere personal sunt o mamică de 35 de ani, am o familie minunată, un băiețel perfect de 10 ani care este cea mai mare mândrie și realizare a vieții mele. Sunt din Drobeta Turnu Severin, apropo avem și în Severin un Hotel frumos cu vedere la Dunăre unde nici nu visam că o să ajung să lucrez ������ – sunt psiholog de meserie, am lucrat și în consiliere psihologică,  bucureșteancă de 16 ani. Sunt cunoscută pentru pasiunea pentru bicicletă, pentru faptul că sunt cochetă și veselă, ador marea și îmi place să-mi petrec weekendurile la țară unde avem o mică căsuță.

Ca parte a familiei Continental Hotels, am fost adoptată acum fix 7 ani și am declarat că eu o să ies la pensie din aceasta firmă; cred că asta spune mai multe decât aș putea spune în alte cuvinte. Am găsit aici chiar o mare familie, o familie cu sute  de membri, am evoluat în fiecare zi, nici un an de carieră nu a semănat cu celălalt și am învățat multe, foarte multe despre această industrie a ospitalității care pentru mine este cea mai frumoasă industrie.

Sunt un om fericit, am învățat că dacă vrei să primești trebuie întâi să dăruiești. Eu fac asta și chiar așa se întâmplă! Am învățat și m-am educat să mă bucur de lucruri mici și să văd ce e mai bun și frumos în oameni. Văd calitățile și potențialul înainte de orice defect și asta mă ajută personal, social și în carieră.


Teodora Tudosie, Adela Sas, Diana Mihalca și Adriana Pitea au jucat rolul agentelor secrete în poza lunii noiembrie a Calendarului 2017 Continental Hotels.

Vezi mai multe poze din culise.

Prin campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!” ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.

Într-un domeniu în care lucrăm cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce faci este pe primul loc!