Oana Batin: „Pasiunea stă la baza activității mele“

Cum ai primit prima dată invitația de a participa la această ședință foto?

Adina Mărculescu (Director of Sales) este cea care mi-a spus despre acest proiect în prima fază. Mi-a plăcut tare mult că s-a gândit la mine, aș putea spune că mi-am dorit să fac parte dintr-un astfel de proiect. Pur și simplu, m-am identificat cu el prin prisma activității derulate în ultimii șapte ani.

Ce așteptări aveai? Ce părere ai despre rezultatul final? Ce au spus prietienii / familia când te-au văzut în această ipostază?

Credeam că va fi simplu să imortalizezi o activitate, un moment. Dar trăirea din spatele activității nu a fost deloc ușor de „prins”. Mi-a plăcut, în schimb, întregul proces de pregătire și execuție, echipa cu care am intrat în contact și atitudinea și spiritul de bună dispoziție care s-a propagat cu ocazia acestui proiect. Familia și prietenii s-au bucurat alături de mine pentru implicarea în acest proiect, iar rezultatul ne-a plăcut tuturor.

Ce înseamnă pentru tine meseria pe care o ai? Consideri că pasiunea are sens într-o carieră profesională?

Eu sunt de parere că pasiunea stă la baza activității pe care o desfășor. La fel și interactiunea cu oamenii, negocierile și rezultatele, ambiția și înțelegerea. Toate se îmbină la locul și momentul potrivit. Și asta este cel mai important.

Care sunt ingredientele necesare pentru o zi de muncă reușită?

Accesul la internet și oportunitatea de a avea cât mai mulți colegi alături de mine. (și zâmbește!)

Poți să ne dai un moment în care pasiunea pentru ceea ce faci a învins oboseala și epuizarea de la locul de muncă?

Perioadă de Revelion este una foarte aglomerată și solicitantă, dar, în același timp, face parte din cele mai frumoase momente petrecute în hotel. Iar asta pentru că sunt alături de colegii mei și de oaspeții noștri, în momente de sărbătoare.

Poți spune un moment în care ai fost mândru că faci parte din echipa Continental Hotels?

Au fost multe astfel de momente. Printre cele mai frumoase sunt cele în care mă întâlnesc cu parteneri din industria turismului care au amintiri și experiențe plăcute legate de cei din familia Continental.

Îți place ceea ce faci (profesional)?

Îmi plac provocările. Dar cel mai mult îmi place că ele au recurență zilnică aici, în industria în care lucrăm noi.

Ne poți spune câteva cuvinte despre tine?

Oana Batin, șapte ani de Continental, toți petrecuți la Sibiu. Venită cu puțină experiență de advertising, de pe vremea facultății, și cu o mare dorință de realizare. Îi place să citească, să călătorească, să asculte muzică și să cunoască oameni noi. Cam atât despre mine, la persoana a III-a :).

Dacă ai fi un animal, ce ai fi? Dar o pasăre?

Cred că dacă aș avea de ales ce animal să fiu, aș alege calul. Dar doar cu condiția să fiu liber. Pe de altă parte, nu mi-aș dori să fiu pasăre „nici în ruptul capului”.

Dacă ai fi regizor care ar fi filmul pentru Oscar (alege un film cunoscut sau descrie un scenariu nou)

Inception 2010. Spune multe despre mine, nu?


Oana Batin, Sales Manager la Continental Forum Sibiu, responsabilă de organizarea evenimentelor private și corporate, a jucat rolul regizorului în poza lunii aprilie a campaniei „Mai mult decât profesie. Pasiune!”.

Prin această campanie ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.

Într-un domeniu în care lucrăm cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce faci este pe primul loc!