Dumitru Banciu: „Pasiunea trebuie simțită de oaspeți!”
Cum ai primit prima dată invitația de a participa la această ședință foto?
Cu entuziasm și interes.
Ce așteptări aveai? Ce părere ai despre rezultatul final? Ce au spus prietenii / familia când te-au văzut în această ipostază?
A fost ceva inedit, iar prietenii și familia au apreciat inițiativa mea de a participa la acest proiect.
Ce înseamnă pentru tine meseria pe care o ai? Consideri că pasiunea are sens într-o carieră profesională?
Consider că trebuie să îți placă ceea ce faci, în așa fel încât pasiunea pe care o ai pentru meseria ta să fie simțită de către oaspeți.
Care sunt ingredientele necesare pentru o zi de muncă reușită?
Inițiativă, energie, atmosferă plăcută și clienți mulțumiți de serviciile oferite.
Poți să ne dai un moment în care pasiunea pentru ceea ce faci a învins oboseala și epuizarea de la locul de muncă?
Cel mai recent Revelion. De poveste.
Poti spune un moment în care ai fost mândru că faci parte din echipa Continental Hotels?
Sunt multe momente de care îmi amintesc. Primul care îmi vine în minte este teambuilding-ul din vara trecută, unde a participat toată echipa.
Îți place ceea ce faci (profesional)?
Și încă cât. Este ceea ce mi-am dorit să fac.
Ne poți spune câteva cuvinte despre tine?
Mă cheamă Dumitru Banciu și am lucrat în mai multe hoteluri din Sibiu. Îmi place grădinăritul (cu precădere, să tund gazonul) și să petrec timp cu băiețelul meu. Amândoi avem o slăbiciune pentru jocurile video.
Dacă ai fi un animal, ce ai fi? Dar o pasăre?
Dacă aș fi animal – deși nu îmi doresc – aș fi câine Husky, iar dintre păsări, aleg să fiu vultur.
Dacă ai fi o legumă sau un fruct, ce ai fi? De ce?
Dintre toate legumele, aș fi rosie Cherry. Referitor la fructe, ananasul ar fi prima alegere. Nu știu de ce, dar mă mai gândesc :).
Dumitru Banciu, bucătar-șef la restaurantul Balkan Bistro (Continental Forum Sibiu), a jucat rolul unuia dintre arhitecți în poza lunii ianuarie a campaniei „Mai mult decât profesie. Pasiune!”.
Prin această campanie ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.
Într-un domeniu în care lucrăm cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce faci este pe primul loc!