Continental Hotels - Primul și singurul din INDUSTRIA HOTELIERĂ din România certificat ca FORMATOR AUTORIZAT ÎN TURISM!


De astăzi, o nouă pagină din povestea Continental Hotels (Școala Continental) se scrie....

După lungi și complicate demersuri birocratice, am primit  atât de la  A.N.C., cât și de la Ministerul Turismului,  AUTORIZAREA pentru cursul de calificare-inițiere-RECEPȚIONER DE HOTEL pentru o perioadă inițială de 4 ani, cu posibilitatea de reînnoire.

Cursurile de calificare vor fi dedicate cu prioritate personalului propriu, urmând ca în etapa viitoare să organizam și clase pentru externi, un beneficiu major în atragerea și retenția personalului.

Conform normelor de clasificare în hoteluri (de la 2* la 5*), personalul din recepție trebuie să fie 100% calificat, o nevoie pe care începand de acum o vom acoperi intern!

Ne-am bazat foarte mult pe competențele profesionale extraordinare ale colegului nostru Pavel Craciun - Formator principal autorizat în acest proiect, ocazie cu care îl felicităm și îi urăm spor la treabă în formarea viitorilor recepționeri de calitate!

Prima grupă pe care o deschidem începând cu data de 1 octombrie 2019, 28 cursanți, angajații recepțiilor din hotelurile Continental și Ibis din București.
Urmează recepțiile sucursalelor din țară. Vă vom ține la curent cu urmatoarele demersuri.

In viitorul apropiat urmează autorizarea cursurilor de calificare: Cameriste, Bucătari, Ospătari!

Un demers de echipă, un proiect de familie, o noua filă de poveste! Succes tuturor!