Recepția Bu-Hu-Hu

Concursul Recepția Bu-Hu-Hu este la ediția a II-a în cadrul hotelurilor Continental. Competiția derulată în cadrul tuturor Recepțiilor din lanț aduce în fața clienților spiritul sărbătorii Halloween. Dacă în urmă cu sute de ani, oamenii apelau la diverse ritualuri pentru a se proteja, acum acestea s-au transformat în metode de divertisment, așa cum și noi obișnuim pe data de 31 Octombrie. Colegii nostri se întrec în decorațiuni care mai de care mai înfricoșătoare, în costume care îți inspiră teamă numai cât le privești, dar și în celebra plăcintă cu dovleac. 

Premiile au fost în ton cu sărbătoarea, terifiante, înfricoșătoare dar amuzante în același timpNe-am bucurat colegii cu bilete la film și invitații la Escaperoom unde s-au distrat pe măsură.


Știați că...?

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, Halloweenul nu a luat naștere în Statele Unite. Existenţa acestei sărbători este mult mai veche şi a luat ființă în vestul Europei. Ea derivă din sărbătoarea Samain (nume irlandez) sau Samonios (nume galez), creată de celţi. Această sărbătoare religioasă, oficiată de druizi, se ţinea la sfârşitul toamnei (după recoltat) şi marca intrarea într-un nou an.