Cariera ta la Continental Hotels

Recrutarea unui candidat constituie un proces esențial care stă la baza dezvoltării oricărui business și de aceea trebuie să fie realizat eficient și corect. Atunci când organizațiile identifică acei candidați potriviți pentru posturile vacante, acestea de fapt investesc în dezvoltarea lor profesională. Prin urmare, într-un domeniu în care lucrăm cu și pentru oameni, credem că pasiunea pentru meserie joacă un rol esențial.

Cum aplici?

Poți aplica online pe site-ul nostru prin accesarea secțiunii „Cariere”, unde vei regăsi detalii atât despre joburile vacante, cât și despre oportunitățile viitoare ce îți oferă posibilitatea să fii un candidat spontan. Poți filtra pozițiile de interes pentru tine în funcție de domeniul de activitate, departament și oraș.

Aplicarea la joburile de interes pentru tine se poate face doar în câțiva pași, pași în care ne oferi informații de bază despre tine și implicit acordul tău privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform Regulamentului european GDPR. Nu uita să încarci și CV-ul tău actualizat, care să cuprindă responsabilitățile posturilor, cât și realizările tale de până acum. De asemenea, ai posibilitatea să îți creezi și un cont de candidat în care să îți poți verifica constant care este statusul aplicațiilor tale, dar să în care îți poți încărca scrisori de recomandare, calificări, certificări etc.

Cum facem selecția candidaților?

Toate aplicațiile online sunt centralizate în sistemul propriu de recrutare, iar ulterior vei primi din partea noastră o confirmare de primire a aplicației tale în cel mai scurt timp posibil. Următorul pas constă în verificarea cu atenție a măsurii în care profilul tău corespunde postului pentru care aplici, iar dacă ne-ai convins, te vom invita la o discuție de cunoaștere.

Cum se derulează interviul?

Ai primit invitația la o discuție? Asta înseamnă că ne-ai plăcut și ne-ai trezit interesul! În mod frecvent, la discuția de cunoaștere participă un reprezentant al departamentului de Resurse Umane specializat pe zona de recrutare și un reprezentant al departamentului din care îți dorești să faci parte.

Pe toată durata interviului ai posibilitatea să ne adresezi întrebări despre ceea ce îți stârnește curiozitatea, fie că ne referim la companie, la echipă, la mediului de lucru sau la responsabilitățile postului la care ai aplicat. Această discuție este un prilej de a ne cunoaștem și de a descoperi valorile noastre și cultura organizațională care ne definesc ca angajator.

Ulterior primului interviu, vei primi un răspuns din partea noastră. În cazul unui răspuns pozitiv, vom continua procesul de recrutare prin stabilirea unei discuții împreună cu un reprezentant al departamentului din care îți dorești să faci parte. Ca urmare a acestei discuții vei primi din partea noastră un răspuns final privind aplicația ta.

În cazul în care răspunsul final este unul favorabil din partea tuturor colegilor implicați în procesul de recrutare, vom discuta toate aspectele contractuale în cadrul companiei noastre și îți vom ura bun venit în echipă și mult succes alături de noi!


Recrutăm pentru atitudine, dezvoltăm abilități și construim experiență.